Sleuven dichtsmeren

Sleuven dichtsmeren

Wanneer u de vloerverwarming laat infrezen dan zullen de sleuven dichtgesmeerd moeten worden. De vloerenmeester kan naast het infrezen van uw vloerverwarming ook de sleuven dichtsmeren. Dit kunnen wij direct op de dag zelf na het infrezen doen indien er tijd over is. Anders komen wij de volgende dag terug om de sleuven dicht te smeren. Na het dichtsmeren van de sleuven dient dit 24 uur te drogen. In sommige gevallen dient het langer te drogen voordat er een nieuwe afwerkvloer gelegd kan worden. Dit is geheel afhankelijk van de afwerkvloer en dit dient u te overleggen met de partij die uw afwerkvloer zal gaan leggen.

Normaal gesproken smeren wij de sleuven dicht met flexibele tegellijm. Dit is echter niet geschikt voor alle soorten afwerkvloeren. Bij sommige afwerkvloeren zijn er namelijk andere, zoals bijvoorbeeld gietvloeren e.d. Hierbij kan het zijn dat de leverancier van de vloer wil dat de sleuven worden dichtgesmeerd met ander soort materiaal. Ook met dit materiaal kunnen wij de vloer voor u dichtsmeren, echter dient u dit materiaal dan alleen zelf aan te leveren.

De kosten voor het dichtsmeren van de vloerverwarming bedraagt gemiddeld €9,- per m2 voor 50m2. Dit is inclusief de materialen. Wanneer het om zeer grote oppervlaktes gaat dan zal de prijs per m2 lager uitvallen. Levert u zelf de materialen aan dan zal er een andere prijs per m2 worden gehanteerd.

Waarom kiezen voor de vloerenmeester

  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,7!
  • Eerlijke prijzen en A-merk materialen!
  • Sinds 1981!
  • Verzekerd van de hoogste garanties!
  • Ook inzetbaar voor spoedklussen!
  • Professionele en vriendelijke monteurs!
  • Ont zorgen onze klant met een totaalpakket!
rick-de-vloerenmeesterWil je een offerte ontvangen?

Leuk! Je bent nog steeds op de website. Mocht je interesse hebben in een offerte, dan kom je dmv de onderstaande knop op onze contact pagina terecht. Vul hier het offerte formulier zo volledig mogelijk in en ik maak binnen 24 uur een offerte ( Uiteraard op werkdagen :D ). Mocht je mij of mijn collega graag eerst even telefonisch willen spreken dan kan dit op telefoonnummer 015 4444 015.

Tot snel!
vloerenmeester-offerte-aanvragen