linoleum-vloer-verwijderen

Linoleumvloer verwijderen

Linoleum verwijderen

Linoleum verwijderen uit uw woning of kantoor? Een linoleum vloer verwijderen is een zware klus en is zonder professioneel gereedschap vrijwel onmogelijk. Wij van De VloerenMeester zijn gespecialiseerd in het verwijderen van linoleum vloeren en weten elke vloer er snel en met gemak voor u uit te krijgen.
Zit u er aan te denken om uw linoleum zelf te verwijderen? Let dan goed op het volgende!! In sommige oude linoleum vloeren kan namelijk asbest in verwerkt zijn. Bij het verwijderen van linoleum komen er namelijk heel veel fijne vezels vrij en deze wilt u absoluut niet inademen. Laat het bij twijfel daarom altijd eerst goed onderzoeken.
 vloerenmeester-offerte-aanvragen

Hoe gaan wij te werk als we linoleum verwijderen

Voor het verwijderen van de linoleum vloer bepalen wij vaak op locatie hoe wij te werk gaan. In de meeste situaties gebruiken wij onze Janser loopkarren. Met deze machines kunnen wij de vloer op een zo veilig mogelijke manier verwijderen. Betreffen het allemaal kleine ruimtes met schuine hoeken en moeilijk bijkomede stukken zoals onder de trap, dan doen wij dat deel met onze hand gereedschap. Deze delen van de linoleum vloer zijn namelijk moeilijk los te halen.

Linoleum verwijderen kosten

Het verwijderen van een linoleum vloer zijn vaak onvoorziene of geen prettige kosten. Daarom wilt u natuurlijk zo goedkoop mogelijk uw linoleum verwijderen. De vierkante meter prijs voor het verwijderen van linoleum vloeren is geheel afhankelijk van een aantal factoren.
 • Het aantal m2. Hoe meer m2 er verwijderd moet worden, hoe goedkoper de m2 prijs is.
 • Het aantal ruimtes. Gaat het om allemaal kleine ruimtes of slechts één of twee ruimtes.
 • Wilt u een prijs inclusief afvoeren en opruimen?
 • Betreffen het alleen linoleum restanten die verwijderd moeten worden of hele linoleum vloeren?
Er zijn dus geen vaste prijzen voor het verwijderen van linoleumvloeren, omdat dit afhankelijk is van meerdere factoren. Daarom krijgt u van ons een vanaf en tot en met prijs per m2 voor het verwijderen van een linoleum vloer.
De gemiddelde kosten voor linoleum laten verwijderen zonder afvoeren liggen rond de € 16,-  per m2 exclusief kruien en afvoeren in een container.


Welke werkzaamheden verrichten wij nog meer?

 • Het egaliseren van uw zandcementvloer
 • Het aanbrengen van nieuwe zandcementvloeren
 • Het plaatsen van een nieuwe vloerverwarming
 • Het leggen van uw nieuwe vloer, zoals tegelvloeren, parketvloeren, pvc vloeren, gietvloeren, laminaatvloeren en alle andere soorten vloeren.

Waarom uw linoleum vloer eruit laten halen door De VloerenMeester

 • 25+ Jaar gespecialiseerd in het verwijderen van linoleum vloeren
 • Scherpe tarieven, voor zowel inclusief als exclusief afvoeren.
 • Ook inzetbaar voor spoedklussen
 • Werken met de modernste machines voor het verwijderen van vloeren
 • Nette en vriendelijke sloopwerkers die professioneel uw lino verwijderen

Contactrick-de-vloerenmeester

Wilt u weten wat het gaat kosten om uw linoleum vloer te laten verwijderen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 015 4444 015 of stuur ons een mail via sales@devloerenmeester.nl Liever direct een gespecificeerde offerte ontvangen in uw mailbox? Klik dan op de knop ”Gratis offerte ontvangen”. U ontvangt dan binnen één werkdag een gespecificeerde offerte.

vloerenmeester-offerte-aanvragen