parketvloer-verwijderen

Parketvloer verwijderen

Parketvloer verwijderen uit uw woning? De vloerenmeester is de specialist in het verwijderen van parketvloeren. Het verwijderen van een parketvloer is namelijk specialistisch werk en is zonder de juiste machines vrijwel onmogelijk. De meeste mensen weten dit niet en gaan het dan ook toch even zelf proberen op de zaterdagmiddag. Vaak komt men dan al gauw van een koude kermis thuis. Een parketvloer zit namelijk muurvast gelijmd en gespijkerd en is er met een hamer en een beitel of met een elektrische sloophamer niet één twee drie uit te krijgen.
de vloerenmeester beschikt over een Ride On Kar van 60 cm breed, om uw parketvloer mee te verwijderen. Met deze kar met een gewicht van 600 kg komen wij vrijwel elke woning binnen en rijden hiermee veilig en snel uw parketvloer eruit. Wij schrapen met deze machine over de zandcementvloer en kunnen zo gemakkelijk uw parketvloer eruit halen. Zo verwijderen wij een gemiddelde parketvloer met gemak binnen één dag. Het voordeel van deze machine is dat u het minste kans heeft op grote beschadigingen aan uw zandcementvloer en dit zal u daardoor flink in de kosten besparen. Is uw zandcementvloer meer dan 30 jaar oud of in zeer slechte staat dan kunnen wij deze bovendien ook direct weer voor u opvullen of egaliseren indien nodig. Wij zijn namelijk al 25+ jaar gespecialiseerd in parket verwijderen en egaliseren en weten daarom precies hoe wij elke soort parketvloer moeten aanpakken.

vloerenmeester-offerte-aanvragen

Parket verwijderen kosten

Het verwijderen van een parketvloer zijn kosten waar u niet blij van wordt. Dit zijn vaak onvoorziene kosten en bovendien maakt het er uw woning er niet mooier op. Daarom is het belangrijk dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Hieronder volgen de gemiddelde kosten voor het verwijderen van een parketvloer. De kosten varieren per m2. De prijs is namelijk gebaseerd op het aantal m2, het aantal ruimtes en de ondervloer.
Parket inclusief verlijmde spaanplaat ondervloer verwijderen komt uit op een tarief tussen de €19,- en €23,- per m2.
Verlijmde en gespijkerde parket verwijderen inclusief spaanplaat ondervloer komt uit op een tarief tussen de €20,- en €25,- per m2.
Gespijkerde parket inclusief spaanplaat ondervloer verwijderen kunnen wij uitvoeren tegen een tarief van €19,- per m2.
Wilt u graag een gespecificeerde offerte, klikt u dan op het offerteformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Parketvloer verwijderen

Waarom De Vloerenmeester uw parketvloer laten verwijderen?

 • Wij beschikken over de modernste apparatuur om elke parketvloer mee te verwijderen
 • Wij zijn ook inzetbaar voor spoedklussen
 • Eerlijke en vaste m2 prijzen
 • 25+ Jaar ervaring in parket verwijdering
 • Gratis offerte op maat
 • Ook inzetbaar voor andere werkzaamheden
 • Vriendelijke en behulpzame parket verwijderaars

Wat doen wij nog meer naast parket verwijderen

 • Egaliseren van vloeren
 • Aanbrengen van vloerverwarming
 • Leggen van nieuwe vloeren
 • Stuc en schilderwerk
 • Tegelwerkzaamheden

rick-de-vloerenmeesterContact

Wilt u meer informatie over het verwijderen van parketvloeren of wilt u uw parketvloer slopen en ontvangt u graag een prijsopgave? Bel ons dan op 015 4444 015. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en België en zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Ook kunt u ons via sales@devloerenmeester.nl contacten voor het aanvragen van meer informatie of een offerte.

vloerenmeester-offerte-aanvragen