tapijt-verwijderen

Tapijt verwijderen

Tapijt verwijderen uit uw woning? De Vloerenmeester is de specialist in tapijt verwijdering. Met onze Ride On Machines rijden wij veilig en snel elke tapijtvloer er uit. Is tapijt namelijk verlijmd aan de vloer dan kan het een enorm zware en intensieve klus zijn om het van de ondervloer te verwijderen. Zeker wanneer het is vastgelijmt met bruine lijm dan kan je het zwaar te verduren krijgen. Een vastgelijmde vloerbedekking zoals tapijt verwijderen is dus zonder de juiste machines en mankracht een onmogelijke taak.
Wilt u dus liever niet uw handen vuil maken en het tapijt graag door een expert laten verwijderen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij beschikken over de modernste apparatuur om elk soort tapijt eenvoudig en zonder het ontstaan van schades aan muren te verwijderen. Bovendien beschikken wij ook over de juiste middelen om eventueel achtergebleven hardnekkige tapijtresten en lijmresten te verwijderen. Wilt u dat het oude tapijt na het verwijderen wordt afgevoerd, dan zorgen wij daar natuurlijk ook meteen voor. We laten de ruimte vervolgens netjes en bezemschoon achter. Wilt u graag op de kosten besparen dan kunt u natuurlijk ook het tapijt zelf afvoeren.

vloerenmeester-offerte-aanvragen

Tapijt verwijderen kosten

Voordat u het tapijt laat verwijderen door een professional wilt u natuurlijk wel eerst de prijs weten. De kosten voor het verwijderen van tapijt per m2 zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals het aantal m2, het aantal ruimtes en of het ook afgevoerd moet worden.


Tapijt lijm verwijderen

Tapijt lijmresten verwijderen doen wij met onze schuurmachines. Met deze machines verwijderen wij met gemak binnen enkele uren al het lijm van uw woonkamervloer. Kiest u er voor om dit zelf te doen dan kan u hier dagen mee bezig zijn.
Wanneer u het zelf gaat doen heeft u namelijk afbijtmiddel nodig. Afbijtmiddel voor het verwijderen van tapijt lijm is verkrijgbaar bij iedere bouwmarkt of vloerbedekking winkel. Is de lijm helemaal uitgedroogd, dan kunt u het beste ook nog een verfkrabber of plamuurmes aanschaffen zodat u de lijmresten zo kunt verwijderen.
Zorg er dus altijd goed voor dat alle lijm, wit of bruin, zoveel mogelijk weg is. Het is namelijk van groot belang dat de ondergrond vlak wordt. Want wanneer u het tapijt gaat verwijderen en laat vervangen voor linoleum of laminaat, dan zal een ongelijke ondergrond uiteindelijk voor problemen zorgen. De laatste lijmresten die haast niet weg te krijgen zijn kunt u verwijderen met een schuurpapier. Gaat het om een grote ruimte waar u het tapijt verwijderd dan kunt u het beste een schuurmachine huren, want dit gaat vele malen sneller. Echter dient u hier wel enige ervaring mee te hebben.

Tapijt verwijderen van trap

Wilt u het tapijt verwijderen van de trap dan staat u een zware klus te wachten. Tapijt op een trap is in de meeste gevallen namelijk dubbel goed vast gemaakt. Deze is in de meeste gevallen namelijk zowel geniet als gelijmd. Beschikt u dus niet over de juiste machines dan is het verwijderen van tapijt van een trap een onmogelijke taak. Mocht u gelijmd en vast tapijt verwijderen van een trap kijk dan goed uit met een verfkrabber of plamuurmes. U kunt namelijk al snel de trap flink beschadigen als u te ruw te werk gaat.
Zorg ook dat u bij een trap het tapijt verwijdert van onder naar boven. Terwijl u namelijk bezig bent met een trede kan de trede daarboven alvast inwerken met afbijtmiddel. Wanneer u bij het tapijt verwijderen merkt dat de bruine lijm nog kneedbaar is, dan kunt u ter aanvulling ook nog ‘vloerlijmverwijderaar’ gebruiken. Dit zal ervoor zorgen dat de lijm eenvoudiger weg te halen is.

Tapijt verwijderen van betonvloer of chape

Wilt u het tapijt verwijderen van betonvloer of chape, dan kan het voorkomen dat na het verwijderen van de grootste delen er veel stukken achter blijven op de vloer. De beste oplossing om de laatste tapijt en lijmresten te verwijderen van een betonvloer of chape is met een schuurschijf op een boormachine. Hier schuurt u vrij eenvoudig de laatste stukken tapijt en lijm van de vloer.

Contact informatierick-de-vloerenmeester

Wilt u graag een exacte prijs ontvangen van ons. Vul dan onderstaand offerte aanvraag formulier in en wij sturen u zo snel mogelijk een gratis en vrijblijvende offerte op. Zo weet u precies wat het verwijderen van uw vloerbedekking kost. Geen zin om te wachten? Bel ons dan op 015-4444015 en wij beantwoorden direct al uw vragen.

vloerenmeester-offerte-aanvragen